Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δώστε θάρρος στον Στρος-Καν να μας σκίσει το κολλάν…


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ εκτάκτως, λόγω της απεργίας, σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η σφαλιάρα πάει σύννεφο» και σύνθημα «Δώστε θάρρος στον Στρος-Καν να μας σκίσει το κολλάν…». Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις σφαλιάρες που τρώει η κυβέρνηση, με το λαό στους δρόμους και την οικονομία στο κόκκινο. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο, το ΔΝΤ «καρφώνει» τον πρωθυπουργό, η Μέρκελ βάζει πάγο σε «διευκολύνσεις», εκδότες που στήριζαν Παπανδρέου τώρα χρεώνουν ακυβερνησία, ενώ οι καβγάδες υπουργών και το μπάχαλο συντονισμού επιδεινώνει την εικόνα διάλυσης. (Σελ. 9, 10-11)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το ξεπούλημα μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο οι προμήθειες που το συνοδεύουν έχουν συμφωνηθεί και φτάνουν τα 2 δις ευρώ… Τόσο είναι το χρήμα που θα βάλουν στην τσέπη οι εταιρίες συμβούλων οι οποίες ήδη ετοιμάζουν την εκποίηση… (Σελ. 4-5)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Όλο το παρασκήνιο για το μεγάλο deal που ίσως ναυάγησε, μεταξύ Alpha και Εθνικής, αλλά και αποκαλύψεις για το deal που ίσως έρχεται, μεταξύ Eθνικής και Eurobank. Σε κάθε περίπτωση το μεγάλο παιχνίδι των συγχωνεύσεων μόλις ξεκίνησε… (Σελ. 15)

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΑΤ: Το ΝΑΤΟ έχει ήδη προσαρμόσει τις δυνάμεις του με τρόπο που να του επιτρέπουν να αναλαμβάνει αστυνομικού τύπου δράσεις (όπως ξυλοφόρτωμα διαδηλωτών) σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ως τμήμα του ΝΑΤΟ, είναι πανέτοιμες… να καταστείλουν διαδηλώσεις, όπου και αν γίνονται, ακόμη και στην Πλατεία Συντάγματος… (Σελ. 16-17)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom