Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ζούγκλα ο χώρος του ποδοσφαίρου! Ξυλοδαρμός διεθνούς διαιτητή!Αγριο ξύλο στη Πάτρα,αναζητείται ο Κούγιας για να περάσει αυτόφωρο

Δυο μελανά γεγονότα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σημάδεψαν τη χθεσινή μέρα.
Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά άγνωστοι γρονθοκόπησαν διεθνή διαιτητή και στην Πάτρα "χτιστοί" τα έκαναν γυαλιά καρφιά!Οι Αθλητικές και Αστυνομικές αρχές της χώρας θα πρέπει άμεσα να πάρουν σοβαρά μέτρα γιατί έτσι όπως πάμε πολύ σύντομα  θα γίνουμε ζούγκλα!

Σοβαρά ερωτηματικά εγείρει ο ξυλοδαρμός κατά του διεθνούς διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου την Τετάρτη στον Άγιο Κοσμά.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα επιτέθηκαν στον διαιτητή μπροστά στα μάτια συναδέλφων του, τον γρονθοκόπησαν και μετά ετράπησαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα τους. Μάρτυρες στο συμβάν ήταν οι επίσης διαιτητές Τάσος Κάκος και Μιχάλης Κουκουλάκης, οι οποίοι, μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν τον αριθμό της μηχανής, αλλά δεν είδαν τα πρόσωπα των δραστών, καθώς αυτοί φορούσαν κουκούλες.

Λίγη ώρα αργότερα, η μηχανή βρέθηκε εγκαταλειμμένη στην περιοχή του Κορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους δράστες κατεδίωξε μέχρι εκεί ο διαιτητής Σπάθας, ο οποίος, όμως, έχασε τα ίχνη τους.

Ο διεθνής διαιτητής, αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση κατ'Α αγνώστων.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος βρισκόταν μαζί με άλλους διαιτητές το πρωί της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να περάσουν από αγωνιστικά τεστ. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν διαιτήτευσε τα ντέρμπι της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο τόσο με Ολυμπιακό όσο και με Παναθηναϊκό, ενώ διηύθυνε και τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΠΑΟΚ.
πηγή

Ακολουθεί το ρεπορτάζ με τα φοβερά και τρομερά επεισόδια της Πάτρας μετά τον αγώνα Παναχαϊκής-Ασπροπύργου χτες το απόγευμα.
Μήνυση στον Αλέξη Κούγια για όσα συνέβησαν xθές έξω από το γήπεδο κατέθεσε ο υποδιοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος κ. Πετσίνης και μάλιστα για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν χθές το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Ετσι αστυνομικοί αναζητούν τον κ. Κούγια για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα «κεντρικά» για την σύλληψη του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής. Ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα (στα Δικαστήρια) και μάλιστα νωρίς το πρωί μιλούσε και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας (Alpha News και Max Fm).

Όλα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, που έληξε ισόπαλος 1-1. Οπαδοί των γηπεδούχων συγκεντρώθηκαν έξω από τα επίσημα και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τον Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με το dete.gr, ο κ.Κούγιας βγήκε από το γήπεδο συνοδευόμενος από σωματοφύλακες.

Σε συνδυασμό με τις προσπάθειες της αστυνομίας κατάφεραν να φυγαδεύσουν τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, αλλά τα επεισόδια δεν είχαν τελειώσει. Οι άνδρες που συνόδευαν τον κύριο Κούγια, γύρισαν σύμφωνα με το dete.gr και άρχισαν να χτυπούν άγρια τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Όλα αυτά μπροστά σε αστυνομικούς οι οποίοι προστάτεψαν τους συνοδούς του προέδρου και έριξαν δακρυγόνα στους φιλάθλους.
Οι "φουσκωτοί" που συνόδευαν τον Κούγια xτύπησαν φιλάθλους της Πάτρας!

Πολεμικό ήταν το κλίμα από την ώρα της συνέντευξης του προπονητή της Παναχαϊκής. Ο οποίος πέταξε το γάντι στον δημοσιογράφο της Πελοποννήσου Χρήστο Βεργανελάκη. Όταν ο τελευταίος ζήτησε εξηγήσεις δέχθηκε επίθεση με φτυσιά από τον Αλέξη Κούγια.Δείτε το βίντεο.

Οι "φουσκωτοί" χτύπησαν και έσπασαν καφέ του Προέδρου των φιλάθλων της Παναχαϊκής
http://gigenisagriniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom