Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ALTER έκαναν γαργάρα το "διαζύγιο" της Αννίτας Πάνια


Η Αννίτα Πάνια κατήγγειλε τη σύμβασή της με το ALTER με εξώδικο που έστειλε στο σταθμό και οι εκπομπές της χτες και σήμερα μεταδίδονται σε επανάληψη.
Είτε συμφωνεί κανείς με την ποιότητα της εκπομπής της,είτε τη θεωρεί σκουπίδι,η ουσία είναι ότι οι  εργασιακές σχέσεις και ειδικότερα στα ΜΜΕ έχουν φτάσει από καιρό στην εποχή του μεσαίωνα.
Από τον τρόπο συμπεριφοράς στην κυρία Πάνια μπορείτε να καταλάβετε πως αντιμετωπίζονται οι "ανώνυμοι" δημοσιογράφοι και λοιποί εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.

Στο εξώδικο η Αννίτα καταγγέλει τη σύμβαση εργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές με υπαιτιότητα του Άλτερ για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της από την 1 Ιουλίου του 2010 (της χρωστάνε και από πιο πριν).Η Αννίτα στην ουσία τους λέει οτι παραιτείται από το Άλτερ και ζητά να πάρει τα λεφτά της.

Στο εξώδικο συμμετέχει και ο Όμηρος Ευστρατιάδης, σκηνοθέτης των εκπομπών της Αννίτας, από την εποχή του "Χρυσού Κουφέτου".

Σ' αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η Αννίτα κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για όλες τις εκπομπές της, τον τίτλο τους, το κόνσεπτ κτλ.

Κι όμως το γεγονός ότι μια τόσο γνωστή παρουσιάστρια είναι για μήνες απλήρωτη κι αναγκάζεται να πάρει "διαζύγιο" μέσω εξωδίκου από το κανάλι που εργάζονταν για μια δεκαετία "θάφτηκε" από τα sites των μεγαλοδημοσιογράφων του ALTER Κώστα Χαρδαβέλα,Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Νίκου Χατζηνικολάου!Εδώ θα μου πείτε δεν έχουν γράψει τίποτα για τα χρέη του σταθμού,τις απολύσεις που γίνονται,και το ότι  δεκάδες συνάδελφοί τους είναι απλήρωτοι για μήνες στην Αννίτα θα κόλλαγαν;
Το site του κυρίου Νίκου
Η αποκαλυπτική zougla του Ταρζάν
Και συ βρε Κώστα Χαρδαβέλα δεν άκουσες τίποτα για το "φόνο";Κάποτε όμως η Αννίτα σε είχε κάνει μάγκα με τη συνέντευξη του Πάσσαρη θυμάσαι;
Δήλωση της παρουσιάστριας για την αποχώρησή της από το ALTER:
"Για μια δεκαετία το Αter ,ήταν για μένα το επαγγελματικό μου σπίτι και οι άνθρωποί του οι δικοί μου άνθρωποι από την εποχή ακόμη,15 χρόνια πριν,που συνεργαζόμασταν στο  Star.
Eίμαι χαλαρή  αλλά με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα,νοιώθω πως έχει πάψει να είναι το σπίτι μου...Μου έφυγε το κέφι...Ξενέρωσα...Εδωσα περισσότερο τράτο από όσο μπορούσα να δώσω,Προχτές έκανα με το ζόρι εκπομπή και δεν γουστάριζα.Ετσι το πήρα απόφαση και χτες είπα στο δικηγόρο να στείλει το νομικό χαρτάκι.Ηθελα να τελειώσω αυτό το Σαββατοκύριακο..."
Με πληροφορίες από το http://karxarias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom