Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ανετα ο Παναιτωλικός 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Τα κατάφερε ο Παναιτωλικός με αντίπαλο τον μέτριο Αγροτικό Αστέρα να πάρει άνετα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.Ο Μπάμπης Τεννές εξέπληξε με τη συμμετοχή του Βούκοβιτς για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα.Από κει και πέρα τα γνωστά με μια ακόμα έκπληξη τη συμμετοχή του Μάκη Μπελεβώνη στα τελευταία 13 λεπτά του αγώνα.
Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν σκληρό με την ανοχή του διαιτητή.
Ο Παναιτωλικός με το καλησπέρα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γκούρμα μόλις στο 8'!
Στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας υποχρεώθηκε σε δυο γρήγορες αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού παικτών του και από το 40' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου.
Ετσι σ' ένα άνισο παιχνίδι ο Παναιτωλικός επέβαλε το ρυθμό του και στο 68' πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον νεοεισελθέντα Καούνο.Αμέσως μετά στο 73' ο διαιτητής Δημητρόπουλος που είχε ανεχθεί το σκληρό παιχνίδι των Θεσαλονικέων χρέωσε με δεύτερη κίτρινη το Μουμίν (που είχε δοκάρι στο 65') κι έφερε τις δυο ομάδες να παίζουν με 10 εναντίον 10!
Παρ' όλα αυτά ο Παναιτωλικός πέτυχε και τρίτο γκολ με φάουλ του Θεοδωρίδη στο 83'!
Στη συνέχεια ο Αγροτικος Αστέρας έπαιξε με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μπεκιάρη και δυο λεπτά πριν το τέλος ο Μάκης Μπελεβώνης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το 4-0! 
Πολύτιμοι οι τρεις βαθμοί απέναντι σ' έναν αδύναμο αντίπαλο αλλά η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να πείσει ότι διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο!

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Ρότσα, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μουμίν, Μπουμάλ(55' Παππάς), Μπαϊκαρά(65' Καούνος), Θεοδωρίδης, Γκούρμα(81' Μπελεβώνης).

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Αγγελόπουλος, Κούτσης (21' λ.τρ. Μπεκιάρης), Μερεσιώτης (32' λ.τρ. Σαμουηλίδης), Ναλμπάντης, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σαπάνης, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Γκόμεζ(80' Αβραμόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος (Μεσσηνίας), Τσαρνάς (Βοιωτίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρότσα, Μουμίν - Γ. Παπαδόπουλος, Σαπάνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 40' Γ. Παπαδόπουλος,73' Μουμίν
http://gigenisagriniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom