Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

"Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!Τι ξέρει η Google που δεν ξέρουμε εμείς;


Η Google χαρακτηρίζει τη Θράκη ως
"Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης"!!!

Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Επί 2,5 χρόνια καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της Άγκυρας να θέσει θέμα ανεξάρτητης Θράκης, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων ...; οι καταγγελίες έμειναν στον «αέρα».
Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία ...;! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής ...; σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας ...;
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία -διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.

Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην ...; Ανατολική Μακεδονία.
Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή ...; θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;

Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Ζώντας στην Θράκη και αντιλαμβανόμενος πως η εγκληματική ανεπάρκεια των Ελληνικών κυβερνήσεων καθιστά τον Ελληνισμό της Θράκης αιχμάλωτο του οιουδήποτε, έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να καταβάλω οποιαδήποτε εισφορά στα ταμεία του Ελληνικού κράτους.
Η κοινή λογική προτάσσει, πως ίσως θα έπρεπε όλοι όσοι κατοικούμε στην Θράκη να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην καταβάλουμε δεκάρα τσακιστή στο κράτος των Αθηνών έως ότου οι συγκεκριμένες αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες επιδιορθώσουν το «λάθος» τους.
Άλλωστε, γιατί να συνεισφέρουμε σε ένα κράτος που μας έχει εγκαταλείψει στις διαθέσεις της Άγκυρας και μας αφήνει να χαρακτηριζόμαστε ως πολίτες κάποιου άλλου κράτους (και μάλιστα ανεξάρτητου);
http://kostasxan.blogspot.com/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να τους κανουμε να μη βγαινουν απο τα σπιτια τους///να τρεμουν να κυκλοφορησουν στους δρομους. ειναι προδοτες.μας ρεζιλευουν και απαξιωνουν τη σημαια μας ,τη πατριδα μας.να βγουμε στη μεγαλη πορεια και να παμε στη βουλη και να φωναζουμε[βγειτε εξω αν ειστε ελληνες!!να φυγουν οι προδοτες].

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Φίλτατε Δημήτρη, ένας "δύσπιστος" σαν εμένα, δεν θα μπορούσε να μην ελέγξει "του λόγου το αληθές" που λένε!
Ναι μεν στο Google Earth η Ανατολική Μακεδονία περιλαβάνει και τον Νομό Ξάνθης, όπως ονόμασαν την λεγόμενη "Περιφέρεια", οι Εθνοπροδότες που μας κυβερνούν.
Ναι μεν επίσης η λέξη "Θράκη" δεν γράφεται πουθενά (σε όλες τις μεγεθύνσεις), αλλά "Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης" δεν αναφέρεται πουθενά.
Κι εγώ μπορώ να αναρτήσω μια φωτογραφία π.χ. στο Google Earth και σαν λεζάντα να γράψω ότι θέλω να εμφανίζεται μόλις ο κέρσορας περάσει από το ενδεικτικό της φωτό.
Γιαυτό .... δυσπιστείτε και δεν θα χάσετε!
Τουλάχιστον από αυτές τις έρευνες, γινόμαστε και λίγο σοφότεροι.
Καλό βράδυ!!!

( fortounata) είπε...

όνειρα κάποιων.καλό σκ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Ανώνυμε καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου αλλά δεν χρειάζονται έκτροπα.Ειρηνικές διαδηλώσεις και κόσμιες διαμαρτυρίες.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Σταύρο έτσι πρέπει να είναι όπως τα λες,κάτι βέβαια που το μπλογκ που έγραψε το θέμα δεν το διευκρινίζει.Ομως τσίμπησε και η Νέα Δημοκρατία κι έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στο διαδικτυακό ιστότοπο Google Earth, όπου αναρτώνται παγκόσμιοι χάρτες, η γεωγραφική περιοχή της Δυτικής Θράκης, τμήμα της ευρύτερης Ελληνικής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αναφέρεται ως «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης». Δηλαδή ως ανεξάρτητο κράτος ή αυτόνομη περιοχή!

Καλούμε την Κυβέρνηση και ειδικότερα το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών να προβεί σε άμεσες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθεί η επίσημη ονομασία της περιοχής αυτής της Ελληνικής επικράτειας και να διερευνήσει ποιοί και με ποια στόχευση είναι υπεύθυνοι για την κατάφωρη αυτή διαστρέβλωση της αλήθειας, που αποτελεί ευθεία απειλή στην εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά».
από το http://www.antinews.gr/

Αντε τώρα βρες που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνάτα μου ότι είναι όνειρα κάποιων είναι σίγουρο το θέμα να μη γίνουν και πράξη!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Λιακάδα είπε...

Κατι θα ξερει ο Γκουγλης! Κατι που εμεις δεν ξερουμε με σιγουρια αλλα ολοι υποπτευομαστε! Η λεξη ξεπουλημα σου λεει κατι;;;

zeidoron dtsoukas είπε...

Και η λέξη ξεπούλημα λέει πολλά αλλά και προβοκάτσιες ξένων και ντόπιων παίζουν Λιακάδα μου.Αντε βρες άκρη!

Read more: Go to TOP and Bottom