Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ενας μόνο είχε τα κάκαλα να πει ΟΧΙ και διεγράφη

Με 156 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας -πλην του βουλευτή Πρεβέζης, Βαγγέλη Παπαχρήστου- ψηφίστηκε επί της  αρχής αλλά και επί των άρθρων στη συνέχεια, το πολυνομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ.
Σε σύνολο 286 ψηφισάντων, 130 καταψήφισαν, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Β.Παπαχρήστου. Πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε το Σώμα ότι, με απόφαση του πρωθυπουργού, ο κος Παπαχρήστος τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ

Έκτος κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Παπαχρήστος!
Την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, προκάλεσε η απόφαση του βουλευτή Πρεβέζης του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Παπαχρήστου, να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τις αλλαγές στις Δ.Ε.Κ.Ο. και τα εργασιακά.
Γιος του αγωνιστή της Αριστεράς Καλλίμαχου Παπαχρήστου, ο Βαγγέλης Παπαχρήστος υπήρξε από τους νεότερους κρατούμενους της Χούντας, σε ηλικία μόλις 18 ετών πέρασε από δίκη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων στις 9 Ιουλίου 1974, για συμμετοχή στην οργάνωση "Άρης Βελουχιώτης" και βασανίστηκε.
Μέλος του ΚΚΕ και αργότερα μέλος της Κ.Ε. του κόμματος του Περισσού, αποχώρησε το 1989 διαφωνώντας με την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου.
Στη συνέχεια μετεπήδησε στο ΠΑΣΟΚ και ήταν επί χρόνια σύμβουλος και συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου κατά την διάρκεια της θητείας στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Τον Μάρτιο του 2004 εκλέχτηκε βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ.
ΣΧΟΛΙΟ: Ε.. όχι και έτσι κύριοι υπάλληλοι του ΝΔΤ δεν σας επιτρέπουμε να τσαλαπατάτε ανθρώπους που έχουν ιστορία στην αριστερά και στην κοινωνία της Πρέβεζας. Τον Βαγγέλη τον ξέρουμε απο τα Γιάννενα που πηγαίναμε σχολείο και στη συνέχεια απο τη δράση του και την οποία δεν την χαρίζουμε στους νεογιάπηδες Πασόκους!
http://newspressagrinio.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κακαλα?τι ειναι τα κακαλα?

zeidoron dtsoukas είπε...

Σιγά που δεν ξέρεις φίλτατε Θαλασσοκράτορα;
Δεν σε πιστεύω αλλά για όσους δεν το γνωρίζουν είναι τ' αμελέτητα στην ποντιακή.Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

α! έλεγα και εγω κάκαλα χαχαχχα
Να είσαι καλά φίλε μου καλό βράδυ

Read more: Go to TOP and Bottom