Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο μονόδρομος... βρήκε τοίχο


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο «ΠΟΝΤΙΚΙ» με τα... κάλαντα Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου:«ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΥΟ ΕΝΤΕΚΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ!». Διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον λογαριασμό που δεν βγαίνει, τα μαύρα σύννεφα από κρυφά γκάλοπ σε Μαξίμου και ΔΝΤ και τη «λύση» της πτώχευσης που επεξεργάζεται ο Τόμσεν...(Σελ.4-5, 50-51)

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές προσπαθούν όπως όπως, έστω και κατόπιν εορτής, να καλύψουν τα νώτα τους και να γλιτώσουν από την οργή των πολιτών, βάζοντας κόκκινες γραμμές, στις οποίες όμως δεν δίνει καμία σημασία ο Γιώργος Παπανδρέου... (Σελ. 10-11)

ΣΤΗ ΝΔ πληθαίνουν οι φωνές των... καλικάντζαρων που επιζητούν την επανένωση της κεντροδεξιάς και υποστηρίζουν ότι η αντιμνημονιακή πολιτική του Σαμαρά βλάπτει σοβαρά τον δικομματισμό. (Σελ.12-13)

ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ οι κάτοικοι δηλώνουν ότι δεν θα πληρώνουν εκείνοι τα... κερατιάτικα των εργολάβων και έχουν βγει στο αντάρτικο για να εμποδίσουν την κατασκευή ΧΥΤΥ, τον οποίο θεωρούν ΧΥΤΑ. (Σελ.18-19)

ΚΡΥΦΟΣ ΕΜΙΡΗΣ Ο ΑΣΕΜΠΙΓΙΟ με χάρακες και μολύβια ρυμοτομεί το Ελληνικό με τις οδηγίες και τις ευλογίες Αράβων επενδυτών, οι οποίοι θεωρούν ότι το φιλέτο βρίσκεται ήδη στο τραπέζι τους και ακονίζουν τα μαχαιροπίρουνά τους… (Σελ. 20)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom