Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πολιτική ηγεσία....


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ εκτάκτως, λόγω απεργίας,σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με μια… μικρή αγγελία που θα συζητηθεί… «ΖΗΤΕΙΤΑΙ πολιτική ηγεσία για να αντιμετωπίσει την κρίση και να σταματήσει τη διάλυση της κοινωνίας. Πληροφορίες Μεγάρο Βουλής». Η επείγουσα έκκληση του «Π» δικαιολογείται απόλυτα από την γενική –πλέον- διαπίστωση της καταστροφικής πορείας στην οποία οδηγεί τη χώρα ο αυτόματος πιλότος του ΔΝΤ και της τρόικας, καθώς και η κυβερνητική ανικανότητα. (Σελ.9)

Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ που λέγαμε, πάντως, συνεχίζει ακάθεκτος την πολιτική της… δημοσιονομικής σταθερότητας (λιτότητα και των γονέων) και των διαρθρωτικών αλλαγών (ιδιωτικοποίηση-ξεπούλημα των πάντων) και η κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να συζητά και να υπογράφει νομοθετήματα που οδηγούν τις εργασιακές σχέσεις 60 χρόνια πίσω. Με τόση… δουλειά η κυβέρνηση πηγαίνει χωρίς στρατηγική στο λάκκο των λεόντων (Σύνοδος Κορυφής ΕΕ την Παρασκευή), απλώς για να παρακολουθήσει τι θα αποφασίσουν για τη χώρα μας. (Σελ. 4-5,19)

2 σχόλια:

Maria Tzirita είπε...

Εδώ ταιριάζει το "φοβάμαι γι αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα..." Νοσταλγώ το σβέρκο του Έλληνα που δε σήκωνε ζυγό... τι απέγινε αυτό το dna? Δε μας κληροδοτήθηκε;...
Φιλιά Δημήτρη μου!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μας κληροδοτήθηκε Μαρία μου αλλά εξαργυρώθηκε με βίλες,με πισίνες και θεσούλες πλουσιοπάροχα αμειβόμενες!
Να είσαι καλά,πολλά φιλιά επίσης!

Read more: Go to TOP and Bottom