Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη Σάμο

Η θάλασσα ''σκεπάζει'' το Βαθύ  
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί!
Η πόλη της Σάμου και ο οικισμός Αγίου Κωνσταντίνου τέθηκε με απόφαση του οικείου Νομάρχη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Kάθε ώρα που περνάει δυσκολεύει η κατάσταση με το νερό της θάλασσας να ανεβαίνει και στην κεντρική πλατεία!
Η πόλη έχει τεθεί από την Πολιτική Προστασία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ έχουν δημιουργηθεί πολλές ζημιές από τους σφοδρούς ανέμους σε πολλές περιοχές της πόλης με την ένταση τους να ξεπερνά τα 10 μποφόρ.
Eχουν γίνει πολλές ζημιές στην περιοχή του Μαλαγαρίου με τον παραλιακό δρόμο να έχει κατακλυστεί από νερά, λόγω των μεγάλων κυμάτων που έχει σκεπάσει όλο το οδόστρωμα.
Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νομό, στο 18ο χλμ. της Ε.Ο. Σάμου - Καρλοβασίου, αδρανή υλικά ξεβράζονται από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται στο σημείο με δυσκολία, με τη συνδρομή περιπολικών αυτοκινήτων και μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ υπάρχει κίνδυνος, αν συνεχιστούν τα ίδια καιρικά φαινόμενα, να διακοπεί.

Πολύ μεγάλη η συμβολή από χθες το βράδυ του στρατού όπου έχει συμβάλει τα μέγιστα και βοηθά με όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την πρωτοφανή καταστροφή που πλήττει το Βαθύ,τον Άγιο Κωνσταντίνο και πολλές άλλες περιοχές του νησιού!
Από χθες πολλοί φαντάροι με φορτηγά του στρατού τοποθετούν σακιά με άμμο σε όλη την παραλιακή οδό, ενώ υπάρχει πολύ σημαντική παρέμβαση και στον Άγιο Κωνσταντίνο.




Δείτε την κατάσταση που επικρατεί σ' όλη τη χώρα σύμφωνα με το http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom