Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σημαδεμένο χαρτί


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σημαδεμένο χαρτί» και αναλυτικό ρεπορτάζ γιατί τώρα ισχύει πιο πολύ από ποτέ το... αρχαίο ρητό «Φοβού τους Μητσοτάκηδες και Ντόρα φέροντας»... (Σελ. 10-11)
ΣΤΗ ΝΔ το παίζουν ψύχραιμοι και διαμηνύουν στα Ντοράκια ότι «Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα» και όποιος το επιθυμεί μπορεί ελεύθερα να πάρει τη νέα κομματάρχισα στο κατόπι... (Σελ. 9)
ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, παρά την εκλογική νίκη, θεωρήθηκε ότι πολλά ήταν αυτά που δεν δούλεψαν σωστά, ενώ υπήρξαν και επιλογές που κόστισαν. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον πρωθυπουργό να προβληματίζεται έντονα για το αν θα πρέπει να αντικαταστήσει το σημερινό συντονιστικό όργανο με μία παλαιού τύπου, κλασσική αλλά πάντα λειτουργική, κυβερνητική επιτροπή (Σελ. 4-5)
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ φαίνεται ότι δεν δίνουν τη... δέουσα σημασία στο καινούριο κόμμα και προτιμούν να ασχοληθούν με τα οικονομικά μας, διατάζοντας την τήρηση του μνημονίου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η τρίτη δόση θα μείνει... απλώς αξιομνημόνευτη... (Σελ. 12-13)
37 ΧΡΟΝΙΑ μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η ζωή μας επιστρέφει στην ανάγκη για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία και η καθημερινότητα στο σύνθημα «Το Πολυτεχνείο ζει. Εμείς, φυτοζωούμε...». Δείτε το προφητικό και πάντα επίκαιρο σχόλιο που είχε κάνει για το νόημα του Πολυτεχνείου ο Μανόλης Αναγνωστάκης, πριν από 28 χρόνια... (Σελ. 17)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο την Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία, λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Τζόρνταν» όπου πρωταγωνιστεί, δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Προσπαθώ να μην ακούω όλη την ώρα ειδήσεις, για να μην οδηγούμαι σε απόγνωση».
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας. Διαβάστε και άρθρο του δικηγόρου - εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη. (Σελ. 44-45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom