Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Εφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Καραγιαννιώτης

Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο Αντιπαριώτης δημοσιογράφος Χρήστος Καραγιαννιώτης σε ηλικία 48 χρόνων.
Η Πάρος κι η Αντίπαρος έχασαν κυριολεκτικά τη φωνή τους!
Υστερα από ένα καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου αλλά δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Χρήστος Καραγιαννιώτης,δημοσιογράφος-ραδιοφωνατζής,με μεράκι δημιούργησε τον ΗΧΩ fm 102,1 στην Πάρο και για χρόνια κάθε μεσημέρι παρουσίαζε ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο τελείως διαφορετικό από τα τυποποιημένα των σταθμών του κέντρου.
Τα πρώτα χρόνια με το Δημήτρη Αρκουλή,τον τελευταίο χρόνο μόνος του και πριν λίγο καιρό με το Δημήτρη Μπελέγρη.
Ο Χρήστος δεν μάσαγε τα λόγια του και δεν χαμπάριαζε από κόμματα και παρατάξεις.Είχε άποψη και τολμούσε να την εκφράσει δημόσια,όπως δε  έλεγε κι ο ίδιος:"όταν έχω κάτι να πω απλά το λέω η το γράφω και το κυριότερο "ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ"!
Η βροντερή φωνή του δεν θα ξανακουστεί στον Κυκλαδίτικο αέρα,όσοι όμως είχαμε την τύχη και τη χαρά να τον ακούμε δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ όπως και τον ίδιο.
Πρόσφατα στα μέσα Σεπτέμβρη μπήκε και στη μπλογκόσφαιρα με blog που έφερε τ' όνομά του και κατάμαυρο φόντο!Και κει έγραφε για όλους και για όλα χωρίς φόβο αλλά με πάθος.
Πέρα από την οικογένειά του και τον τόπο του ο Χρήστος αγαπούσε με πάθος και τον Απόλλωνα Αθηνών.Δυστυχώς όσο καλός άνθρωπος υπήρξε στη ζωή του τόσο σκληρή στάθηκε η μοίρα απέναντί του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι Χρήστο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gtr6uGujs50

Το βίντεο αυτό αφιερωμένο στο φίλο μας το Χρήστο... από τους φίλους του Απολλωνιστές και την ομάδα που τόσο αγάπησε... Καλό ταξίδι Χρήστο

Read more: Go to TOP and Bottom