Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επενδύσεις για "αγρίους"


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ αύριο Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Επενδύσεις για… άγριους» που αποτυπώνει πλήρως τις ονειρώξεις των… επενδυτών για 25 δημόσια «φιλέτα». Η «ισχυρή Ελλάδα» προσφέρεται έναντι πινακίου φακής σε … άγριους επενδυτές… και το «Π» δημοσιεύει όλο τον επίσημο κατάλογο των επενδύσεων που προωθεί η κυβέρνηση (Σελ. 10-11).
ΑΓΡΙΟΙ αποδεικνύονται και οι Γερμανοί που κάποια στιγμή επένδυσαν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Έφυγαν, αλλά ακόμη πληρώνονται και με υπογραφή Βενιζέλου περιμένουν 300.000.000 ευρώ, ζεστά, μέχρι το τέλος του χρόνου (Σελ. 12).
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ με κοινωνικές εκρήξεις, δύσκολες εκλογές και έναν στρατό απρόθυμων υπουργών βρίσκεται αυτό το καυτό φθινόπωρο ο Γιώργος Παπανδρέου. Προβληματισμό προκαλεί στο επιτελείο του ο σχεδιασμός της περιοδείας του σε όλη τη χώρα υπό τον φόβο αποδοκιμασιών (Σελ. 4-5)
ΣΤΗ ΝΔ οι επιτελείς της ηγεσίας παρακολουθούν με αμηχανία την επιχείρηση αναστήλωσης του Κώστα Καραμανλή και μάλιστα μέσω του σκανδάλου του Βατοπεδίου (Σελ. 20-21).
ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας. Διαβάστε και το άρθρο του δικηγόρου εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη (Σελ. 43-45).
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο την Τίλντα Σουίντον, η οποία,  με την ευκαιρία της προβολής της ταινίας της «Είμαι ο Έρωτας» δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Στην πραγματικότητα όλοι είμαστε μόνοι, κι μόνο αν το δεχτούμε, θα είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας».
ΑΚΟΜΗ μία μοναδική προσφορά από το «Π». Μη χάσετε το ειδικό άλμπουμ «Ξένοι στην ίδια πόλη», με τα κόμικς που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό μας. 100 σελίδες, 16 ιστορίες κόμικς και μπόλικες φρέσκιες ματιές για ένα τόσο επίκαιρο και καθημερινό θέμα όπως είναι ο ρατσισμός και η αντιμετώπιση των ξένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom