Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Αγριος ξυλοδαρμός του Μπάγεβιτς από οπαδούς της ΑΕΚ στην Καλλιθέα


Πάρα πολύ άσχημα ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά στη χώρα μας!
Υστερα από τα παρατράγουδα κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι στο Ισραήλ σήμερα ήρθαν τα χειρότερα.

Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοκόπησαν άγρια τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Καλιθέα,όπου η ομάδα έχασε 2-1 σε φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα.Ανεγκέφαλοι που είχαν μπει από νωρίς στον αγωνιστικό χώρο στο 85' επετέθηκαν με ύβρεις κλωτσιές και γροθιές στον άτυχο προπονητή,ο οποίος έπεσε κάτω χτυπημένος.Οταν έφτασαν τα ΜΑΤ η "μάχη" μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο μεταξύ χούλιγκαν και αστυνομικών.

Που πάμε παιδιά;
Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι πολύ λίγη για να στιγματίσει τα γεγονότα της Καλιθέας.
Τι καινούργια κόλπα είν' αυτά και ποιοι τα μαγειρεύουν;

Είναι δυνατόν ένας όχλος "αφηνιασμένων" να επιτίθεται σ' έναν άνθρωπο-προπονητή ομάδας  μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;

Εδώ και τώρα πολιτεία και ΕΠΑΕ οφείλουν να παρέμβουν άμεσα αλλιώς ας μην ξεκινήσει ποτέ το πρωτάθλημα!

2 σχόλια:

αντωνης είπε...

Τι ειναι αυτο παλι;;;
Εντελως ασχετο το περιστατικο και δεν μπορω να βρω κανενα λογο για να γινει κατι τετοιο.

Οσο για το που παμε, νομιζω οτι δεν εχουμε δει τιποτα ακομα.
Επειδη η καθε λογης εξουσια ξερει καλα τη "δουλεια" της, δεν βρισκω απιθανο στο τελος να αρχισουμε να πλακωνομαστε μεταξυ μας σχεδον για ψυλλου πηδημα.

Για τους λεγομενους "οπαδους", οπως αυτους που δειχνει το βιντεακι, θεωρω οτι ειναι καποιοι αλητηριοι οι οποιοι χρησιμοποιουν τους αθλητικους χωρους για να βγαλουν τα κομπλεξ τους. Ακριβως γιατι η πολιτεια προτιμαει να "μαντρωνει" τη βια στους αγωνιστικους χωρους παρα να ειναι ανεξελεγκτοι αυτοι οι αλητες στους δρομους.
Γι' αυτο και τους αφηνουν ατιμωρητους, χρονια τωρα.

Λυσεις υπαρχουν ωστε να μην ανοιγει ρουθουνι μεσα στα γηπεδα, αλλά κανεις αρμοδιος δε νοιαζεται.

Καλο βραδυ, καλη Κυριακη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Οποιοι κι αν είναι αυτοί που δημιούργησαν τ' αποψινά από το πουθενά πρέπει να απομονωθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά!Αλίμονο αν καθένας αρχίσει να ξεσπάει τα προβλήματά του και τα κόμπλεξ του στο διπλανό του.
Αν το αποψινό περάσει στο ντούκου πολύ φοβάμαι Αντώνη ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας όταν αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα με τις βιαιότητες που θα φροντίζουν κάποιοι να συμβαίνουν στα γήπεδα.
Καλό ξημέρωμα και καλή Κυριακή!

Read more: Go to TOP and Bottom