Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Πετάνε "σαβούρα" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να μη βουλιάξουν

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 3 Ιουνίου,το «Ποντίκι» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δεν αλλάζουν και βουλιάζουν» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το βαρετό έργο που παίζεται στις εξεταστικές και την προσπάθεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ξεφορτωθούν τα  βαρίδια, μήπως και διασωθούν από την οργή του κόσμου. Στο «κάδρο» της Siemens και ο Σαμαράς, παρά τις φήμες για κοινή στρατηγική με τον Παπανδρέου (Σελ. 4-12,13 ).
Τρομοκρατημένη η κυβέρνηση από τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας, επιχειρεί μάλλον πολύ αργά να θέσει κόκκινες γραμμές στις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό γνωρίζοντας ότι η κοινωνία έχε εξαντλήσει από καιρό τα όριά της. Ο Γιώργος Παπανδρέου μπαίνει μπροστά στη διαπραγμάτευση. Με τι στόχο ; Το μη χείρον. .. Κατά τα λοιπά ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να πετάξει στην πυρά όλο το κυβερνητικό παρελθόν με σκοπό την πολιτική επιβίωση του κόμματος. (Σελ.10-11)
Το «Π» «μέτρησε» 900.000 ευρώ στις λίστες με τα δώρα της Siemens και παρουσιάζει τα σχετικά έγγραφα με όλους τους κωδικούς, περιμένοντας με ενδιαφέρον και αγωνία την έρευνα του ΣΔΟΕ για να δει αν τελικά θα εμφανιστούν και τα ονόματα που κρύβονται πίσω από τους αριθμούς… (Σελ.20-21).
Αγωνιούν και οι τράπεζες, εκτός από την κυβέρνηση, για την επίσκεψη και τον έλεγχο από το κλιμάκιο του ΔΝΤ που θα κρίνει εάν θα πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου. Η τραπεζική αγορά συνειδητοποιεί ότι το τεστ είναι δύσκολο και προετοιμάζεται για συγχωνεύσεις προκειμένου να μην καταρρεύσει…(Σελ. 47).
Το Ποντίκι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, με άρθρα του  Γιώργου Ρωμανιά, Επιστημονικού Σύμβουλου ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, και του δικηγόρου-εργατολόγου Δ. Περπατάρη. Ακόμα, η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π» απαντούν στα ερωτήματά σας (Σελ. 42, 44-45).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ μη χάσετε το «Πράσινο Ποντίκι» που κυκλοφορεί μαζί με το «Π» και παρουσιάζει τον Γιώργο Παπανδρέου σε ρόλο… φωτορεπόρτερμε τριάντα φωτογραφίες και σχόλιά του για τα κακώς κείμενα, αλλά και τα ευτράπελα στους δρόμους των πόλεων. Δείτε πώς σχολιάζει εκείνους που παρκάρουν σε πεζοδρόμια και κλείνουν τις εισόδους των πεζοδρόμων, τους δρόμους με σκουπίδια και τη «σήμανση» των έργων που εκτελούν δήμοι και δημόσιοι οργανισμοί.
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τονΓιώργο Νανούρη, ο οποίος, με την ευκαιρία της παράστασης βαριετέ που παρουσιάζει στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, στο Τροχόσπιτο, μιλάει για το θέατρο, την οικονομική κρίση, τη γενιά των 530 ευρώ, την επιτυχία και το πραγματικό της μέγεθος...
ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Το «Π» παρουσιάζει ακόμη μία μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του. Από αυτήν την Πέμπτη και για 17 εβδομάδες θα διαθέτει εντελώς δωρεάν «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», που αποτελούνται από 4 μυθιστορήματα και 56 αυτοτελή διηγήματα, με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορεί η«Σπουδή σε Κόκκινο» και στην επαρχία «Το Σήμα των Τεσσάρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom