Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ξανάπιασε το Τζόκερ ο υπουργός Προ-Πο;

[xrisoxoidis%201.jpg]
O θάνατός σου η ζωή μου,λέει ένα σοφό ρητό!
Κι απ' ότι φαίνεται στο πρόσωπο του υπουργού Προ-Πο βρίσκει την τέλεια εφαρμογή.
Ξημερώματα της Τετάρτης 10 Μαρτίου σε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στη Δάφνη ένας κακοποιός έπεσε νεκρός.Τα πρώτα ευρήματα στον τόπο της συμπλοκής οδηγούν σε τρομοκράτες που επιχειρούσαν να "απαλλοτριώσουν"  ένα ΙΧ μάρκας SEAT,παλαιό μοντέλο.
Βρέθηκαν κάλυκες,πιστόλι,σακίδιο που περιείχε χειροβομβίδα,σύστημα ενδοεπικοινωνίας και ο ίδιος φορούσε διπλά δερμάτινα γάντια!
Από την ΕΛ.ΑΣ δόθηκαν στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού Λ.Φ και η φωτογραφία του και ζητούνται πληροφορίες από τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε.
Η περίπτωση θυμίζει έντονα την ιστορία του Σάββα Ξηρού κι αν τα ευρήματα και οι ενδείξεις επαληθευθούν και γίνουν τεκμήρια,τότε βρισκόμαστε μπροστά στην εξάρθρωση ομάδας τρομοκρατών.
Ο κύριος Χρυσοχοϊδης πρέπει να είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο αφού μέσα σε οχτώ χρόνια κερδίζει δυο φορές το Τζόκερ ως υπουργός Προ-Πο.
Σε μια πολύ δύσκολη για τη χώρα εποχή και που συμπτωματικά ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις ΗΠΑ το να εξαρθρωθεί τρομοκρατική οργάνωση δεν είναι και λίγο.
Και μόνο που θα στραφεί στην τρομολαγνεία το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης φτάνει.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται έρευνες σε σπίτια σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

5 σχόλια:

( fortounata) είπε...

Ναι αλλά ο κόσμος δεν μασάει πλέον.Καλή σου νύχτα.(ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓAΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΣΤΟ BLOG)

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Φουρτουνιασμένη ψυχή!
Σίγουρα ο κόσμος δεν μασάει,άντε βγάλε άκρη όμως.
Υ.Γ.:Τώρα κοίταξα στο blog σου έχει κανονικά ημερομηνίες.Μην αγχώνεσαι και μη βιάζεσαι,πίσω στον ΠΑΝΟΠΤΗ και στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ τα έχει όλα μελέτησέ τα με την ησυχία σου κάνε και δοκιμές και θα τα βρεις.

Psaxmenos είπε...

Ο κόσμος παιδιά έχει αρχίσει και αγριεύει πολύ, αλλά το κουκούλωμα που κάνουν τους δίνει τη δυνατότητα να ελίσσονται περισσότερο…

Παιδιά σας έχουμε βάλει στη λίστα μας, , εάν θέλετε μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Πάντως οτιδήποτε θελήσετε μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.

Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνιασμένη μου ψυχή σου απαντώ ξανά σήμερα γιατί τα προηγούμενα σχόλια μου κατά περίεργο τρόπο έχουν διαγραφεί όλα.
Οντως ο κόσμος δεν μασάει πια,τώρα συνήθισε και τα καταπίνει όλα αμάσητα!Επισκέφτηκα το blog σου,η ημερομηνία βγαίνει κανονικά η ώρα δεν υπάρχει και θέλει ρύθμιση από σένα.
Επίσης είδα ότι έχεις κάνει ξεχωριστή ανάρτηση τον τίτλο του θέματός σου,πήγαινε στην επεξεργασία αναρτήσεων και διέγραψέ τη!Διάβασε ξανά όλες τις οδηγίες του blogger κι όλα θα πάνε καλά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Psaxmenos,αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ και ήδη έχω κάνει το ίδιο!
Σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Read more: Go to TOP and Bottom