Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η κρίση κρίση,η ανεργία ανεργία,τα ταμεία άδεια κι οι Εθνοπατέρες μας το βιολάκι τους






Κάντε κλικ στις εικόνες για του λόγου το αληθές

Ολα τα στοιχεία ντοκουμέντα για τις επιδοτήσεις Βουλευτών και Ευρωβουλευτών αποκλειστικά στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Για να μην αρπάζουν τους υπολογιστές από τα υπουργεία όπως... μερικοί-μερικοί.

Η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής...

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκάλυψε το θέμα , αλλά δυστυχώς κάποιοι "δύσπιστοι" επικοινώνησαν μαζί μας κάνοντας λόγο για ανακρίβειες (προφανώς επειδή δεν το άκουσαν στις ειδήσεις) γεγονός που μας έκανε να επιστρέψουμε στο θέμα με όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία και σας παραθέτουμε.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο (κάντε κλικ στην εικόνα) κάθε βουλευτής και κάθε ευρωβουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα... περνάει να εξοφλείτε από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η επιδότηση περιλαμβάνει...

Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές οπού επίσης δικαιούνται το επίδομα υπολογίστε μόνοι σας για πόσα εκατομμύρια ευρώ μιλάμε... κομπιουτεράκι έχει εδώ

Κανένα σχόλιο,μόνο  ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ

10 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΥΣΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟ Σ/Κ

Phivos Nicolaides είπε...

Όσο και να συμφωνώ μαζί σου, θα πρόσθετα ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή η καταραμένη νοοτροπία, εάν δεν επικεντροθούμε στα ουσιώδη, χαρακτούν πολιτικές, δημιουργηθούν θεσμοί και γίνεται ένας έλεγχος με επιχειρήματα και όχι εντυπωσιασμούς και ύβρεις. Αλλαγή νοοτροπία δηλαδή από ΟΛΟΥΣ μας...

logia είπε...

τι να σχολιάσουμε;
τις ντροπές μας;
καλησπέρα

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Εγώ τολμώ να μεταφέρω εδώ ένα απόσπασμα της απάντησής μου σε σχετικό σου σχόλιο στον ΠΗΓΑΙΜΟ

"Η εν λόγω παροχή στους τριακοσίους( Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει) εντάσσεται στο πλαίσιο των πολλαπλών παροχών και αμοιβών των βουλευτών . Ακόμη και για τις πλέον προσωπικές ανάγκες που έχει ο κάθε πολίτης , αυτοί επιδοτούνται.. Μια ανάγνωση της σελίδας του http://tiresias-press.blogspot.com/2009/12/blog-post_3183.html είναι αρκετή για να λάβει κανείς γνώση.
Τίποτα δεν με εντυπωσιάζει πια .Οι εθνοπατέρες μας έχουν εκπέσει της εκτίμησής μου και ως Ελληνίδα δεν τρέφω καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς .
Εκείνο όμως που δεν έχει εκπέσει ακόμη μέσα μου είναι η εμπιστοσύνη, η πίστη και η ελπίδα στον «Άνθρωπο» Αυτόν θεωρώ ικανό αν πραγματικά το πάρει σοβαρά και όχι μοιρολατρικά ,να ανατρέψει αυτό το status, μέσα από την προσωπική του στάση και συμπεριφορά .Μέσα από τις προτεραιότητες που αυτός θα βάλει στη ζωή του .
Αυτό βέβαια δεν επιτυγχάνεται από την μια στιγμή στην άλλη .Απαιτεί μακρά περίοδο συνειδησιακής ωρίμανσης και παιδείας ,Ψυχραιμία και Δύναμη όπως πολύ σωστά επισημαίνεις.
Ο καθένας από μας μπορεί να σκεφτεί και ν’ αποφασίσει και σε προσωπικό επίπεδο ακόμη, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει και σε ποιο βαθμό."

Καλή Κυριακή νά περάσεις

http://ligery.pblogs.gr
http://pygemos.blogspot.com
http://lygeri.pblogs.gr

Βάσσια είπε...

Θ' αρχίσω από την τελευταία φράση
"Αιδώς Αχρείοι".....

Μας έχει γίνει πλήρως κατανοητό ότι οι έννοιες σήμερα έχουν αλλάξει σημασία.

Δεν αγγίζονται από ντροπές-μετάνοιες-παραδοχές.
Είναι τέτοια η εξοικείωση τους που όλα αυτά είναι "έπαινοι"...
Για να αλλάξει κάτι χρειαζόμαστε "εγχείρηση".

Ίσως χρειαστεί να καούμε και να αναγεννηθούμε- ίσως.

Καλημέρα Δημήτρη
:-)

zeidoron dtsoukas είπε...

Θανάση μου καλημέρα!
Πιθανότατα και μεγάλο μέρος του λαού να εξυπηρετείται απ' αυτή την κατάσταση!Μην ξεχνάς ότι κι οι βουλευτές κομμάτι του λαού είναι,ήταν τουλάχιστον!
Ισως μας χρειάζεται αυτό που λέει η Βάσσια,να καούμε όλοι μαζί μπας και αναγεννηθούμε σαν το φοίνικα από την τέφρα του.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Φοίβο αυτή η ριμάδα η νοοτροπία μας είναι που φταίει για όλα αλλά πως μπορεί ν' αλλάξει μέσα στην τόση ασυδοσία που επικρατεί!
Νόμοι και θεσμοί και αρχές υπάρχουν και περισσεύουν μα οι εντεταλμένοι λειτουργοί των είναι δυστυχώς ανίκανοι και κατ' εξοχήν εαυτούληδες.
Καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αυτό λέω και 'γω αγαπητή Νέλλυ,κανένα σχόλιο!Μόνο ΝΤΡΟΠΗ!
Να είσαι καλά και καλή Κυριακή.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου αυτό σου είχα γράψει τις προάλλες:Ο καθένας θα πρέπει να είναι εγκρατής,ολιγαρκής και ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!
Κύριος του εαυτού του,να είναι σε θέσει να ελέγχει τις πράξεις του και να συγκρατείται μπροστά στους παντοειδείς πειρασμούς.Μέχρι τώρα από τα δημόσια πρόσωπα μόνο η Αννα Συνοδινού και ο Μανώλης Δρετάκης μας έδειξαν αυτά τα στοιχεία,όλοι οι άλλοι όσο καλές προθέσεις κι αν είχαν μόλις βρέθηκαν στην καρέκλα της εξουσίας με την κουτάλα στο χέρι τα ξέχασαν όλα.
Ψυχραιμία λοιπόν και δύναμη πολύ!
Καλή Κυριακή επίσης!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου αυτό που λές,να καούμε και να αναγεννηθούμε,εγώ το πιστεύω.
Κάποια στιγμή έτσι όπως πάμε θα φτάσουμε στο αμήν και τότε ίσως γίνει το θαύμα.Επίσης πιστεύω πως θα 'ρθει η μέρα που μια γενιά πεφωτισμένων δασκάλων θα διδάξει στα νέα παιδιά αρχές κι ιδανικά!
Καλή Κυριακή να έχεις!

Read more: Go to TOP and Bottom