Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ποιος σας έχρισε μωρέ υποψήφιους και παραιτείστε;


Σκίτσο του Ιατρίδη


Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι,πως η κυβέρνηση έπεσε κάτω από το βάρος των σκανδάλων που τα ίδια τα πρωτοκλασάτα στελέχη της δημιούργησαν κι ο πρωθυπουργός ανέχτηκε άγνωστο για ποιους λόγους.
Και τώρα χωρίς ίχνος ντροπής ο ένας μετά τον άλλον βγαίνουν και με βαρύγδουπες δηλώσεις παραιτούνται από υποψήφιοι των προσεχών βουλευτικών εκλογών,προλαβαίνοντας έτσι την κακήν κακώς αποπομπή τους από τις λίστες.

Ποιός σας έχρισε μωρέ υποψήφιους και πότε;
Ποιός σας έβαλε το δίλημα του μεγάλου ναι και του μεγάλου οχι;
Τότε που έπρεπε να πάρετε το καπελάκι σας και να φύγετε δεν ξεκουνάγατε με τίποτα από το μέλι της εξουσίας.
Τώρα βέβαια μπροστά στο αναμενόμενο κάζο λακίσατε,σαν τα ποντίκια απ' το καράβι που βυθίζεται!

Ωρα είναι να βγει κι ο Αριστοτέλης Παυλίδης να μας πει κι αυτός ότι παραιτείται της υποψηφιότητάς του να γελάσει κάθε πικραμένος και κάθε παρδαλό κατσίκι.
Πέστε,έστω και τώρα στο παρά πέντε,καμιά αλήθεια στον κόσμο!
Εξηγήστε ευθαρσώς τα ανεξήγητα που κάνατε όσο καιρό ήσασταν καβαλάρηδες της εξουσίας κι αφήστε τα περί πολιτικού κανιβαλισμού κατά μέρος.
Κάντε την αυτοκριτική σας δημόσια,αυτομαστιγωθείτε,προσγειωθείτε και παραδεχτείτε πως δεν μπορέσατε να κοντρολάρετε τη ματαιοδοξία σας,την αλαζονεία σας και τη φιλαργυρία σας.
Πέστε στον κόσμο πως βάλατε το προσωπικό και δη οικονομικό συμφέρον πάνω από το εθνικό!
Ακόμα και αποζημίωση εισπράξατε κύριε Ηθικέ και Νόμιμε ως θύμα τρομοκρατικής ενέργειας,λες και θα σωνόσασταν με 200.000 ευρό.
Μιλήστε για τα αναψυκτήρια,τα κωλόσπιτα,τις οφ-σορ,τις βίλες,τα κότερα,τις συναναστροφές σας με εξέχοντες παράγοντες πολυεθνικών και συμμοριών.
Πέστε που,πότε και ποιοι γνωρίσατε τον "άγιο" Ευφραίμ του γνωστού πεδίου!
Μιλήστε για τα παιχνίδια με τις ΜΚΟ κι ένα σορό άλλα νόμιμα μεν ανήθικα δε πεπραγμένα σας.
Και τέλος ανάψτε μια λαμπάδα στο μποϊ του Καραμανλή που δεν σας βάζει στις λίστες να πάθετε το χουνέρι της Μαριέττας Κουτσούκου και του Ακη Τσοχατζόπουλου το 2007!
Αντε μπράβο ξεδιάντροποι που έχετε το θράσος να προκαλείτε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom